Våra tjänster

Epoximålning

Epoxi lämpar sig för industrier, lager och andra miljöer som utsätts för både kemiskt och mekaniskt slitage.
Epoximålning är baserat av 2-komponents, lösningsmedelsfri, diffusionsöppen och vattenlöslig epoxi. Det finns en mängd nyanser att välja mellan och är en ekonomisk lösning för dig som behöver en slitstark färgyta. Utöver detta finns epoximålning även som transparent färg till exempelvis dammbindning.

Invändig målning

Vill du exempelvis måla om väggar eller tak hemma har du hittat rätt. Vi hjälper dig med grundarbetet med allt från att riva tapeter till att spackla för att sedan se till att det blir ett snyggt resultat med den färg du valt.

Rostskydds-målning

Vi utför rostskyddsmålning på all järn och plåt.

Plåtmålning

Vi tvättar och målar ditt plåttak/plåtdetaljer efter önskemål.

Järnmålning

Vi tvättar och målar allt i järn.

Våtrumsmålning

Vi utför våtrumsmålning i badrum, tvättstugor och andra utrymmen där det behövs.

Brandskydds-målning

För brandklassade material som väggar och tak i en byggnad, och för bärande konstruktioner som pelare och balkar, kan man använda specialtillverkade brandskyddsfärger, som vid hetta sväller upp och bildar ett poröst, värmeisolerande skikt som skyddar träet eller stålet och även bakomliggande material. Använder man brandskyddsfärg i en byggnad kan man kraftigt förlänga tiden för utrymning och släckningsarbete.

Marmorering /ådring

Många äldre målningstekniker, som t ex ådring och marmorering, fordrar djupgående kunskap om de material som ska imiteras och hög konstnärlig känsla för färg och form.

Färgsättning

Färgsättning inomhus innefattar ofta utöver kulörval eller tapetval på väggar och snickerier även textilier, möbler och övriga detaljer. På så vis får man en enhetlig och genomtänkt inredning.

Många är väldigt försiktiga när det gäller färger och mönster och är rädda för att man skall tröttna eller att det blir för mycket. Vi har god kunskap och lång erfarenhet av färgsättning, tapeter och textilier och hjälper dig fram genom djungeln av utbudet som finns på marknaden samt ser till din lokals förutsättningar.

Och vet du, om det skulle vara så att du om 10 år tröttnat på din tapet så är det ju faktiskt enkelt att tapetsera om.

Lasering

Lasering är målning med transparent färg, kallad lasyr eller lasur. Den transparenta färgen har en mindre andel pigment än täckande färg, eller är gjord med laserande pigment, alltså pigment som i sig själva inte är täckande. Du kan lasera väggar, snickerier, tak och fasad.

Golvyts-behandlingar

Målning och dammbindning av betonggolv.

Heta arbeten

Vi har utbildning och utför heta arbeten.

Scroll to Top